Blog

29 Ağustos 2017

Ahşap Kokan Evler

Ahşap Kokan Evler İle Yaşam

Ahşap Kokan Evler.. Natural malzemesiyle yaşam alanlarındaki  masa ve sehpalar, doğaya yakın olma dürtüsünü gerçekleştirip kendilerine has doğal desenleri, hareli ve lifli yapısıyla doğallığı yaşamak isteyenler için bir görsel alternatif oluyor.  Ahşap Kokan Evler  hem güzel ve benzersiz hem de görsel zenginlik taşımaktadır. Evlerimizde doğal ceviz ile ahşap eşya kullanımı insanların şimdi ve gelecekte sağlıklı yaşam için yaptıkları önemli hamlelerden biridir. Kullanım tarihi insanlık tarihiyle örtüşen ahşap malzeme bizler  için geleneksel yapı malzemesidir. Bir zamanlar yaşamış olan ağaç dönüşüme uğrayarak size sunduğu doğallık ile bir sağlık kaynağıdır.  Yaşam alanlarında  doğal ahşap malzemeden üretilen ürünlerin bulunmasının insana psikolojik ve fizyolojik olumlu etki kattığı kabul edilmiştir. Ahşaba dokunmak ve görmenin insana mutluluk ve  huzur verdiği bilinmektedir.

 

Ahşap Kokan Evler

Ahşap Kokan Evler

Ahşap Kokan Evler tasarlamak için ev ya da ofis dekorasyonlarında son zamanlarda sıklıklı kullanılan ahşap mobilyalar dekorasyonuna hem otantik bir hava katacak hem de size sıra dışılığı yakalamanızda yardımcı olacaktır. Üretilirken yapılan değişik kesim tarzları ve formları ile birlikte oldukça şık duran ahşap masa ve sandalyeler bir çok tarz ve ağaç çeşidi ile bulunduğu mekanda enerjiyi değiştirecek kilit eşyalarınız olabilir. Diğer kaplama ürünler uzun süreli kullanımda deforme olabilir, kaplaması zarar görebilir, ıslaklıktan, sıcaklıktan daha kolay etkilenirler ve bir kere yüzeyi zedelendiğinde geri döndürme şansınız yoktur, yenisi ile değiştirmeniz gerekir. Oysa ahşap yıllar içinde doğal dokusu içinde değişimler geçirir. Evin hangi köşesi için mobilya alınırsa alınsın dikkat edilecek en önemli unsur sağlamlıktır. Sağlam bir mobilya uzun kullanım ömrü ve rahat kullanım anlamına gelir.

Ahşap Kokan Evler ile yaşamak alternatifli ve geri dönüşümlü doğal ahşap ceviz ve türevi ürünlerle kazanç sağlamaktadır. Ahşabın üzerindeki cilası bozulduğunda zımparalayarak tekrar ağacın dokusunu ortaya çıkarabilir, kısacası ilk günkü görünümüne döndürebilirsiniz. Ağaç üzerinde yapılan  işlemler ve uygun ayakların tercihi ve sağlanması sıradan ev ürünlerine göre fiyatlarında da farklılık yansıtmaktadır.

TİMBALAND Doğal Ahşap Ev Eşyaları

Çalışma prensibini kesinlikle müşteri memnuniyeti üzerine kurulu olup, daima çizgisini korumaktadır. Timbaland ahşap yapı sektöründe yurt genelinde hizmet kalitesi ile sektörde önemli bir yere sahiptir. Çok çeşitli ürün yelpazesini de bünyesinde barındıran Timbaland, ahşap kaplama, doğal ahşap ev ve ofis mobilyaları üretimini yapmaktadır. Ahşap mobilya dekorasyon alanında işyeri dekorasyonu, ofis dekorasyonu, bar dekorasyonu, restoran dekorasyonu, villa dekorasyon işlerinde , mimari tasarım, dizayn, üretimi ve uygulamaları.
Ahşapın sıcaklığı, sağlığı ve zarafeti ile yaşadığınız mekanları size özel kılalım. Sıra dışı Tasarımlar, Güvenilir ve Kaliteli Üretim

Timbaland Doğal Ahşap Ev Eşyaları olarak kesintisiz arzını sağladığımız doğal ahşap masa, doğal ahşap ofis mobilyaları, doğal ahşap ev eşyaları ihtiyaçlarınız için sitemizdeki doğal ahşap masa modellerini inceleyebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Genel , , , , , , , , , , , , , , , , ,